| آخرین پست های تالار |
عضویت سریع ، کمتر از یک دقیقه
|
![]() |
|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
|
#1 | |||||||||
![]() نوشته: 5,062
سپاس ها: 1,100
سپاس شده 920 در 726 پست
حالت من:
درجه: 51 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 508 / 1270 |
شهرستان من، گراش!
حیفم اومد گراش شهرستان شده باشه و یه تاپیک با عنوان شهرستان گراش نباشه! اقا. ما هم به همه ملت گراشی واندیشه نوینی شهرستان شدنمونو می تبریکیم! اقا! شهرستان شدن کلاس داره ها! ![]() ![]() هی این بابامون می گفت، ما باورمون نمی شد. اخه نه اینکه چن روز بود هی می گفت گراش شهرستان شده گراش شهرستان شده ... خلاصه اینکه حرف امشب ایشونو هم مث حرف دیروز و پریروز دیدیم!! تا اینکه خوشحالی این اسمان را دیدیم باورمان شد! از این لحاظ که تو همچین موقعیتی اینجا نیست، کلی افسوس خورد! ان شالله شهرستان شدن دوباره گراش ایشون هم اینجا باشند! ![]() اقا بازم تبریک، تبریک، تبریک! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ( ما هیچ وقت اینقد شکلک از خودمون در نمی کنیم این از عوارض خوشحال بودنه دیگه! )بقیه شو شما بگید... البته منتظر عکس های خوشحالی مردم شهرستان گراش هستیم! اقایون یا احیانا خانوم هایی که عکس گرفتید از ما دریغ نکیند! خوشحال کردن دیگران ثواب داره ها! ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 | |||||||||
|
مدیر تالار موسیقی
![]() نوشته: 4,356
سپاس ها: 190
سپاس شده 319 در 249 پست
حالت من:
درجه: 49 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 481 / 1204 |
![]() بله دیگه!![]() باز هم تبریک حسابی خوشحالیم و در پوست خود نمی گنجیم!! ![]() انشاا.. شاهد استان شدن باشیم! ![]() ![]() دست عمو علی اصغر (حسنی) در نکنه بعد اتفاقات اقتصادی گراش برای اولین باره که مردم بعد از مدت ها از ته دل خوشحالن و انشاا.. با بازگشت پول ها به صاحبان این خوشحالی چند برابر بشه! ![]() ایول ایول عمو علی و ایول! ![]() ![]() ![]() ![]() حسابی کبکمان خروس میخواند!! ![]() فقط دوستان ما نتوانستیم بیایم تو خیابون عکس ها رو بزارید کیفش و ببریم... دعایتان میکنیم!
|
|
|
|
#3 | |||||||||
سپاس شده 920 در 726 پست
حالت من:
حالا من پیشنهاد میدم، اسم این تالار از شهر من گراش به شهرستان من، گراش تغییر نام پیدا کند!
![]() تمام تاپیک های این تالار که نام شهر گراش را به یدک می کشد، از این به بعد نام شهرستان گراش را به یدک بکشد! ![]() به جناب گارنیک نیز پیشنهاد می شود که [فقط اعضا قادر به دیدن لینک ها می باشند ] را به انجمن نجوم شهرستان گراش تغییر نام دهند! ![]() ها! یه چی جالب دیگه ما از این به بعد در شهرستان مجاور، یعنی لار تحصیل می نمائیم! کلاس داره ادم خارج از شهرستان خودش باشه!!!!! ![]() ![]() ![]() پ ن: خودتی عقده ای و جوگیر!!
|
|
|
|
#4 | |||||||||
|
مدیر تالار دين و مذهب
![]() نوشته: 2,037
سپاس ها: 836
سپاس شده 656 در 410 پست
حالت من:
درجه: 37 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 181 / 905 |
نقل قول:
![]() [فقط اعضا قادر به دیدن لینک ها می باشند ] تغییر پیدا کرد
|
|
|
|
#5 | ||||||||||
سپاس شده 920 در 726 پست
حالت من:
نقل قول:
|
|
|
|
#6 | |||||||||
|
مدیر تالار گفتگوی آزاد
![]() نوشته: 2,467
سپاس ها: 316
سپاس شده 561 در 419 پست
حالت من:
درجه: 40 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 390 / 975 |
آآآآخیییشششش شکرت خدا!!
کی دانشگاه باز میشه ما بریم این همکلاسیای لاری رو دق بدیم!!! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 | |||||||||
![]() نوشته: 774
سپاس ها: 33
سپاس شده 106 در 83 پست
حالت من:
درجه: 25 [ ![]() ]زندگی در سایت: 0 / 602 |
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااي
اين از عوارض خوشحاليه
|
|
|
|
#8 | |||||||||
|
مدیر تالار سرگرمی - خودرو
![]() نوشته: 4,213
سپاس ها: 393
سپاس شده 713 در 409 پست
حالت من:
درجه: 48 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 476 / 1190 |
|
|
|
|
#9 | |||||||||
![]() نوشته: 1,224
سپاس ها: 77
سپاس شده 187 در 166 پست
حالت من:
درجه: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 73 / 736 |
امروز رفتم بانک دیدم که کارمندای اون بانک داشتن دق می کردن آخه اینم از شدت ناراحتی هاشون بو دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#10 | ||||||||||
![]() نوشته: 406
سپاس ها: 116
سپاس شده 52 در 33 پست
حالت من:
درجه: 18 [ ![]() ]زندگی در سایت: 44 / 443 |
نقل قول:
و مدیرمان گفت مدرسه تعطیله و منم شالم روی صورتم کشیدم تا کسی من رو نشناسه و تلفن کردم به راننده و موبایلش خاموش بود من ترسیدم گفتم شاید راه لار- گراش رو بسته باشن و از اونجا به مدرسه ای دیگه که چند نفر گراشی آنجا درس می خواندن رفتم و با ماشین پدر یکی از بچه ها به گراش اومیدم و خدا رو شکر که به خیر گذشت ...من فردا می خوام مدرسه نروم و شاید پس فردا هم نروم...
|
|
|
|
#11 | |||||||||
سپاس شده 920 در 726 پست
حالت من:
ولی خوشحالی شهرستان شدن همش یه لحظه است، مهم کارا ، فرهنگ سازی ها و برنامه ریزی ها و... هست که باید در قبال شهرستان شدن انجام داد. ما هنوز بخشدار درست وحسابی نداریم دیگه چه برسه به فرمانداری و...!
![]() ان شالله که برنامه ریزی و همکاری و تلاش ستودنی در راستای انجام شدن کارا ببینیم. در کل الان نگرانیش بیشتر از خوشحالیه!
|
|
|
|
#12 | |||||||||
![]() نوشته: 1,224
سپاس ها: 77
سپاس شده 187 در 166 پست
حالت من:
درجه: 30 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]زندگی در سایت: 73 / 736 |
همه با هم بکوشیم تا بتوانیم شهرستان خود را آباد سازیم.
اینو ما نباید از بزرگ تر ها انتظار داشته باشیم ما جوونا باید دیگه گراش رو بسازیم تا مثل خیلی از شهرستان های تازه تاسیس فقط اسممون شهرستان نباشه ،خودمون شهرستان باشیم.
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| گراش, گراش و شهرستان شدن, گراش شهرستان شد, خبرشهرستان شدن گراش, شهر گراش, شهرستان, شهرستان من، گراش, شهرستان گراش |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|